Algemene Voorwaarden

Alle prijzen, vermeld op de website, zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. De verzending gebeurt door de post en andere service centers.

Ruilen is -na overleg- mogelijk binnen de 14 dagen. Er worden wel 7,50 euro administratiekosten aangerekend en alle bijkomende (verzend)kosten zijn voor de koper.

Op alle elektrische apparaten/gereedschap is twee jaar garantie. Bij een defect moet het toestel in de originele verpakking en compleet teruggestuurd worden. Indien herstelling niet mogelijk is, krijgt u een nieuw toestel. Indien het toestel niet meer leverbaar is, krijgt u het aankoopbedrag terug. Eventueel bijkomende (verzend)kosten zijn voor de koper.

Aan de prijzen op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Alle bestelde goederen worden na ontvangst van betaling verzonden. De gemiddelde verzendtijd bedraagt twee dagen. Buitenlandse leveringen kunnen, afhankelijk van het land, tot 10 dagen in beslag nemen. Bij afname van meerdere goederen, worden deze samen verpakt zodat de verzendkosten lager zijn voor de koper. Het gaat om combi-verpakkingen tot 30 kilogram.

Bestelde goederen kunnen tegen kostprijs thuis bezorgd worden.

Het is ten strengste verboden foto's, teksten en dergelijke te kopiŽren van deze website, zonder onze voorafgaande toestemming.

Voor eventuele geschillen zijn alleen de rechtbanken van Mechelen bevoegd.WIJ ZIJN BENIEUWD NAAR UW MENING!

Laat een berichtje na in onze Bizbook module!

CONTACTEER ONS


VEEL VOORDEEL BVBA
Industrieweg 10/1
2490 Balen (BelgiŽ)
LiggingGSM: 0479 60 99 42
veelvoordeel@live.be

BTW BE0806 426 029
Magazijn enkel op afspraak
Industrieweg 10/1
2490 Balen